Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Köszi program

Kategória képe

A napló használata

Ez a napló egy nagyon fontos dokumentum. Becsüld, meg vigyázz rá, hisz majd az érettségin ezzel kell igazolnod, hogy teljesítettél legalább 50 óra közösségi szolgálatot! Ennek hiányában a vizsgabizottság nem engedhet majd vizsgára! Minden közösségi szolgálatos, úgynevezett KÖSZI alkalomra vidd magaddal, ahol a foglalkozások utolsó 5 percében tölts ki benne egy soron következő táblázatot! Fontos, hogy mindig írasd alá a helyszínen is azzal az illetővel, akit a programfelelős nevez meg. A helyszíni aláírás hiányában a koordinátor nem fogja elfogadni az adott alkalmadat.

2019-01-10 00:49:45 Bajnai Diána Bővebben…

Közösségi szolgálat

Te is szeretnél tenni másokért? Szeretnél részt venni egy olyan közösségi projektben, amiben gyerekeknek, rászorulóknak, állatoknak segíthetsz a barátaiddal, miközben teljesíted a kötelező közösségi szolgálatodat is? A közösségi szolgálat során nem csak megoldhatsz egy problémát, hanem észrevétlenül tanulhatsz az együttműködésről, a konfliktuskezelésről, az empátiáról, a kreatív gondolkodásról, a projekttervezésről, a döntéshozásról és a felelősségvállalásról is.

2019-01-10 00:38:32 Bajnai Diána Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek