Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Konviktus

A gimnáziumi konviktus, régiesen "tápintézet", közérthetőbben "iskolai konyha és ebédlő" meglapítása Tormássy János idejére, a XIX. század elejére nyúlik vissza. A napjainkban felújított, igényes környezetben működő Tormássy János Konviktus.

Étterem elsősorban diákétkeztetést, közétkeztetést bonyolít le, de esküvők, egyéb rendezvények lebonyolítását is vállalja 140 főre. Egyeztetés a Kollégium Titkárságán! A konviktus udvarában működik a kollégiumi pénztár is, ahol az esedékes étkezési díjakat lehet fizetni.

Elérhetőségek: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |  telefon: +36 77 421-785


Tájékoztató az étkezés rendjéről

A konviktusban kizárólag annak a tanulónak tudjuk biztosítani az étkeztetését a tanévben, akinek a szülője / gondviselője kitöltötte az étkezés igénylő lapot és aláírva visszajuttatta az osztályfőnöknek, vagy a pénztárosnak. Amennyiben a korábban megrendelt étkeztetést véglegesen le szeretnék mondani, kérjük a tisztelt szülőket / gondviselőket, hogy írásban jelezzék az osztályfőnöknek.

2016-08-30 20:18:17 Szilády Bővebben…

Bemutatkozás

A gimnáziumi konviktus, régiesen "tápintézet", közérthetőbben "iskolai konyha és ebédlő" meglapítása Tormássy János idejére, a XIX. század elejére nyúlik vissza. A napjainkban felújított, igényes környezetben működő Tormássy János Konviktus

2014-11-16 23:30:53 Szilády Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek