Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hétfői hirdetések

Az elmúlt héten történt események rövid összefoglalója, diákjaink elért eredményei és a hétfői áhitat alkalmakor elmondott hirdetések gyűjteménye.


 

2019. 05. 20.

    Hirdetések   A Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyen a Kopasz Bence, Patai Alexa és Tokodi Csenge alkotta csapat országos 3. helyezést ért el. A Mohácson megrendezett országos asztalitenisz bajnokságon Tanács Nóra az u13 kategóriában második, serdülő kategóriában ötödik helyen végzett. A Szilády Gimnázium lány labdarúgó csapata a DIÁKOLIMPIA országos döntőjében a 16. helyen végzett. A csapat tagjai: Szabadi Liza, Szakál Petra, Szász Hanga, Csorba Vivien, Tóth Vivien, Mészáros Lilla, Ficsor Rebeka, Farkas Zsófia, Kiss Dzsenifer, Zsubi Petra. A Sziládys legények a „Tiszán innen, Dunán túl” országos népdaléneklési versenyen kiemelt arany minősítést szereztek. A kórus tagjai: Bata Vince, Szabadi Ármin, Bata Márton, Erdődi Imre, Tóth Patrik, Tornyai Miklós, Kumich Áron. A Budapesten megrendezett "II. Foxminton Open" magas rangú gyorstollas versenyen iskolánk tanulói remekül versenyezve 3 bronzérmet szerzett. Antal Zoltán és Szélpál Ádám az u12-es, míg Tóth Árpád az u18-as fiú kategóriában ért el harmadik helyezést. Május 22-én 16.30-tól a díszteremben a Tavaszi hangverseny c. program kerül megrendezésre. Ez a koncert lesz a gimnáziumban a Művészeti hetek nyitóprogramja. Május 30-án rendezzük a Szilády Streetball Gála utcai kosárlabda versenyt a gimnázium sportudvarán. A jelentkezésről bővebb információt a testnevelő tanárok adnak.  

2019-05-20 05:16:44 Szilady Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek