Millió lépés a Sziládyban

Gimnáziumunk csatlakozott a március 27-én induló és június 11-ig tartó  Millió lépés az iskoládért kihíváshoz. 

Egészségünk megőrzése érdekében végzett, és reméljük, életünk részévé váló mozgás mellett, az iskola számára egymillió forint értékű sportszer utalványt is nyerhetünk, ha összeadjuk a lépéseinket és együtt teljesítjük az Országos Kékkör hosszát, 2583 kilométert.
Kapcsolódjunk be minél többen! Sportoljanak együtt a családok, baráti közösségek! Várjuk az öregdiákokat is!  Bővebb információ a milliolepes.hu weboldalon, ahonnan indítható az applikáció letöltése, de közvetlenül a Google Play áruházból (androidos készülék esetén) vagy az Apple Store-ból (iPhone esetén) is lehet.  Ezt követi a regisztráció, majd emailt kapnak, amelyben aktiválni kell a jelentkezést. Ez visszavezet a weboldalra, ahonnan ki kell lépni, majd az applikációban belépni újra.
A következő lépés androidos készüléknél, a Google Fitness,   IPhone-nál az  Apple Health alkalmazás letöltése. Néhány kérdésre kell válaszolni, majd engedélyezni, hogy a Millió lépés használja, mivel ez lesz a lépésszámláló. Aki korábban letöltötte, csak szinkronizálnia kell. Fontos, hogy mindkét alkalmazásba ugyanazzal az email címmel regisztráljanak!  Ezután már csak az iskolához való csatlakozás van hátra, ami a Szilády szó begépelésével, az iskola nevére való kattintással azonnal megtörténik.  Köszönjük, ha támogatják iskolánkat!  Tegyünk meg együtt sok millió lépést az életünkért, egészségünkért!

Applikáció és bővebb információ: https://milliolepes.hu/

 



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!