8. évf. mestermunka

2023. április 17. és 19. között a nyolcadik évfolyam tanulói idén is Mestermunka projekten vettek részt.

  A hétfői és keddi napokon a diákok két, őket érdeklő szakma képviselőit keresték fel, akik bemutatták az adott foglalkozást a mindennapokban, illetve beszélgettek a tanulókkal a szakma szépségeiről és nehézségeiről, az odavezető útról, a szükséges felvételi tárgyakról és hogy hol találhatóak olyan egyetemek, főiskolák Magyarországon, ahol a szükséges végzettség megszerezhető. A diákok az iskolába visszatérve csoportokban ppt-t készítettek előzetesen megadott szempontok alapján az informatika órákon tanultakat is mozgósítva.
A szerdai nap a mestermunkák bemutatásáról szólt. A dísztermet állásbörzéhez hasonló módon rendeztük be, 15 munkaállomással. A gyerekek szabadon körbejárva hallgatták meg egymás bemutatóit, egymást váltva az előadói szerepben minden állomáson. A projektet 21 kérdéses kahoottal zártuk, ami a csoportok által leadott kérdésekből készült.
Jó hangulatú és hasznos három nap volt. Nagyon köszönjük a fogadóhelyek és előadóink segítségét, akik lehetővé tették, hogy ez a pályaorientációs program megvalósulhasson.

Fényképek...



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!