Sziládys ballagás - 2023

2023. május 5-én elballagtak a református gimnázium végzős diákjai.

A 12.a, 12.b, 12.c osztályok tanulói pénteken délután vehették át ballagási tarisznyájukat, majd 13.30 órától iskolai ballagás keretében búcsúztak az Alma Matertől. A gimnáziumban Arany-Michels Tímea iskolalelkész búcsúzott a végzősöktől. A díszteremben ezalkalommal adták át az öregdiákok elismerését Rozgonyi Máté és Markó Vivien diákoknak.  

A ballagási ünnepségre a református templomban 14.30 órától került sor, melyet zsúfolásig megtöltöttek a barátok,  rokonok,  szülők.  A végzősöktől Szabó Ferenc gimnázium igazgató és Bocskorás Bertalan elnök-lelkész búcsúzott. A 11. évfolyam nevében Kis Attila Dezső, a 12. évfolyam nevében Harnóczi Virág, Hirkó Mirtill és Vadkerti-Tóth Roland, a szülők nevében Batáné Sike Orsolya mondott beszédet. A búcsúzást az Énekkar szolgálata tette még érzelmesebbé. A ballagási ünnepség keretében adták át az iskolazászlót és díjazták a legeredményesebb diákokat, ezt Nagyné Kis Bernadett  igazgatóhelyettes ismertette a megjelentekkel.

A ballagáson adta  át Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Döme Ottó az Erdélyi Csillagok Ifjúsági díját Vadkerti-Tóth Rolandnak. A ballagáson rész vett Bödecs Pál nyugalmazott elnök-lelkész, aki az ünnepség után vehette át Kiskunhalas Díszpolgára elismerést. Gratulálunk a végzősöknek és a díjazottaknak!

Díjazott diákok méltatása...

Cikk a ballagásról a Halasmédián...

Bödecs Pál átvette a díszpolgári címét...

Fényképek...



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!