Kutatók éjszakája - 2023

2023. szeptember 29-én este ismét a tudományé volt a főszerep a Szilády Gimnáziumban.

Pénteken, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN számos érdekes programmal várták az érdeklődő diákokat és felnőtteket, akik ellátogattak a halasi református gimnáziumba. A Kutatók éjszakája célja a fiatalok között népszerűsíteni a tudományokat, a kutatói pályát.  Az este folyamán érdekes programokat, bemutatókat, kísérleteket nézhettek meg és próbálhattak ki az érdeklődők. Volt mikroszkópos bemutató, hangtani kísérletek, íjászat,  lego robotika, keresztrejtvények,  túrázáshoz köthető speciális játékok,  trükkös fizikai és kémiai kísérletek, hajítógép, elsősegélynyújtás, rendőrségi bemutató, csillagászati észlelés, játékos programok, művészeti és szépirodalmi foglalkozás, szabadulószoba és sport is. A remek éjszakai rendezvényt Gavlikné Kis Anita tanárnő szervezte. Köszönjük a tanárok, a diákok és a külsős segítők munkáját!
Lehet, hogy egy kép erről: ‎, szöveg, amely így szól: „‎Kutatók. éjszakája 2023. szeptember 29 én 17-20-óráig a Szilády Áron Gimnázium és Kollégium laboratóriumában, tantermeiben, udvarán. A programokból Szabadulószoba Kata' pult" Távcső titkai, észlelés Látható hang Szerel(m) Mikroszkópi gyakorlatok #halas police Kreatív szoba Nyomodban járok Bakancskoptató Emociopoly Az alábbi programok 16 órakor kezdődnek, résztvételhez regisztrálj a httplszilady.net -en! Nyomozás kémia és fizika órán Világítsunk! Fényforrásaink Mikroszkópi metszetkészítés Látványos kémiai kísérletek Az íjászat fizikája Robotika, Ingák EMZETKUTATÁSEESÉ F AZNKFIALAPBÓL MEGVALÓSULÓ PROJEKT NEMZET INNOVÁCIÓS ÜGYNÖKSÉG اાه nkfih MAGVARORSZAGDEALZBOROK EGYESULETE‎”‎

Fényképek...



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!