Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyen vettek részt eredményesen a Sziládysok

Az Egyed-Izsák Zsófia, Varga Lilla, Lengyel Zsigmond alkotta csapat az SZTE Szent- Györgyi versenyen a 77 csapat között a 7. lett.

Az SZTE-nek a november 30-december 1. napokon Szegeden szervezett Szent-Györgyi versenyén a 77 csapat között a 7. lett a Szilády Gimnázium Egyed-Izsák Zsófia, Varga Lilla, Lengyel Zsigmond alkotta csapata. A szervezők szerint „ ez a verseny nehéz, ezt mi  is tudjuk”. Ezt támasztja alá, hogy a maximális pontszám legalább felét a 77 csapatból csak 9-nek sikerült elérnie (köztük nekünk). Tehetséggondozó munkájukról híres gimnáziumok csapatai végeztek mögöttünk. Már láttuk, tudjuk, mik az elvárások, mik a prioritásai. Jövőre megyünk megint, s nem csak azért, mert az első 6 helyezett akár 50 pontot is kaphat az SZTE-n való továbbtanulás esetén. Az eredmény annak visszaigazolása, hogy eredményes alapozás és tehetséggondozás történik a Sziládyban mind a természettudományos, mind az ezek tanulásához szükséges képességek területén

 



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!